New

P34 Calc.Ex Forte pesularuumi spetsiaalpuhasti ekstra tugev katlakivieemaldi paadi settepuhastaja kaitsega

24.85382.04

Spetsiaalne puhastusvahend plaaditud seintele, pesuruumidele, pesuharjadele, autopesulale ja paadile. Eriti tugev puhastustoime koos mustusthülgava kaitsekihiga. Eemaldab tõhusalt veekaredusest tingitud veesetted, piduritolmu, roostesadestused, suurema astme rasvased ja õlised plekid. Happekindlate seinte, põrandate, värvipindade, klaasi, kummi, plasti ja paadikere ning velgede puhastamiseks. Vesinikfluoriidhappeta inhibiitoritega vähesöövitav koostis. Tõeline probleemilahendaja – nutikas Šveitsi kvaliteet!

Tavatellimus

Kiirelt kohal alates 75€ tellimusest üle Eesti TASUTA

Tarne Itella Smartpost, DPD, Omniva kulleriga kätte ja pakiautomaatidesse. Valikus on Omniva ja DPD pakiautomaadid, mida saab kasutada 24h ja Itella Smartpost pakiautomaadid, mis on kaitstud välistemperatuuride mõjutuste eest.

15.07.2024 - 31.07.2024 kollektiivpuhkuse ajal tehtud tellimused saadame välja alates 01.08.2024

Riik Tarneaeg
Eesti 2-4 päeva
Soome 4-10 päeva
Läti 4-10 päeva
Leedu 4-10 päeva
Rootsi 4-10 päeva

Pesularuumi spetsiaalpuhasti ekstra tugev katlakivieemaldi paadi settepuhastaja kaitsega on spetsiaalne puhastusvahend plaaditud seintele, pesuruumidele, autopesulale, pesuharjadele ja paadile, mis on eriti tugeva toimega – aktiivne hape. Ei sisalda vesinikfluoriidhapet ja jätab pinnale mustust eemaletõukava kaitsekihi. Eemaldab tõhusalt veekaredusest tingitud veesetted ja roostesadestused, suurema astme rasvased ja õlised plekid ning vahad. Tõhus vahend veesõidukite ja paatide puhastamiseks pikaajaliselt vees seismisest ja veega kokkupuutel tekkivatest algetest ja setetest.

Sobib happekindlate seinaplaatide, põrandate, värvipindade, klaasi, kummi, plasti ja paadikere puhastamiseks. Suurepärane alternatiiv vesinikfluoriidhappega pesuvahenditele. Eemaldab ka rasked tööstus- ja õlireostused, roostekihi ja uriinikivi, sambla, tsemendi, katlakivi, piduritolmu ja kogu tavapärase ratastest tuleneva mustuse. Tõeline probleemilahendaja puhastab hõlpsasti määrdunud velgede siseküljed kuni betoonipritsmeteni erandjuhtudel. Puhastab  kummimatid nendele ladestunud savist, sooladest ja setetest ning taastab kummi orginaalse viimistluse. Puhatab automaatpesula pesuharjad neile kõik võimalikust ladestunud mustusest ja kemikaali jääkidest. Pesu-, puhastus ja tööharjade puhastamiseks tõrksast mustusest.

Moodustab peale puhastamist pinnale määrdumisevastase toimega aktiivse kaitsekihi. Probleemide lahendaja rasketeks, happesõbralikeks puhastustöödeks. See sobib eriti hästi masinpesupesuharjade, tekstiilharjade (nt “Polin”, “Microvel”, “Sensotex”) ja vahtmaterjalist harjade (nt “Sensofil”, “SoftTecs”, “CarLite” jne) puhastamiseks. Sisseehitatud inhibiitorid hoiavad ära korrodeerivad kahjustused masinpesula harjaliidestele, põlvedele ja nende kandjatele.

Kasutamine

Mitte lasta mõjuda kroomi, alumiiniumi ja pinnalakita metallikvärvide peal k.a ehisliistud ja katusereelingud, paaditreiler. Mitte kasutada päikese käes või soojenenud pindadel. Mitte lasta ära kuivada. Ettevaatust reageerib metallidega! Enne kasutamist kata tundlikud plastikud ja metallid 61 BlueStar hooldusvahendiga. Pihustada töödeldavale pinnale ja lasta mõjuda 5-10 minutit ja vajadusel kinda või pintsliga töödelda. Loputada põhjalikult kõrgsurveveega.

Koostis

Füüsikalised ja keemilised andmed nagu ka eeskirjad ja koostisosad on ohutusandmete lehel. Silma sattumisel loputada rohke veega, vajadusel pöörduda arsti poole. Säilivusaeg originaalpakendis: min. 1 aasta optimaalne ladustamistemp. 5 kuni 30 °C. VOC vaba. Ei sisalda fosfaate, AOX-i, aroomiaineid, nitraate, raskemetalle, alküülfenool-etoksülaate. Bioloogiliselt kergesti lagunev. Ei sisalda vesinikfluoriidhapet.

Toode on õige sinule kui soovid

  • puhatada suure koormusega pesularuumi hapet taluvad seinaplaadid ja põradad tugevatest veesetetest, piduritolmust, õlist ja autohooldusvahendite rasvasest mustusest
  • puhastada veesõiduki happekindlad pinnad veekogudest tulenevatest algetest, kollasusest, vetikast, limast, roosteplekkidest ja setetest
  • vahendit happekindlate seinaplaatide, põrandate, värvipindade, klaasi, kummi, plasti ja paadikere puhastamiseks
  • tänu sisseehitatud inhibiitorid hoida ära korrodeerivad kahjustused masinpesula harjaliidestele põlvedele ja nende kandjatele
  • puhastada lakitud ja hapet taluvate velgede sisekülgi hardcore mustusest
  • vesinikfluoriidhappevabat inhibiitoritega vähesöövitavat koostist
  • tõelist probleemilahendajat erimustuse korral
  • nutikat Šveitsi kvaliteeti!
Kaal
-
Suurus

25L, 10L, 5L, 1L pihustiga, 1L push-pull, 1L korgiga

Ohupiktogramm

GHS05 (söövitav)

Tunnussõna

Ettevaatust

pH

0-2 (tugevalt happeline)

Ohutusinfo

Ainult professionaalseks kasutamiseks. Hoida lastele kättesaamatus kohas, Tutvu maxolen.ee/ohutuskaardid/

Lenduvad orgaanilised ühendid

Ei lendu, VOC vaba (0-5% kontsentraadis)