-37%Hot

CanisterTap M25L 23/61mm kanistrikraan doseerimiskraan kraankork mahutikraan paagikraan

Original price was: 6.20€.Current price is: 3.90€.

Kanistrikraan Maxolen 25L rohelistele kanistritele. Mahutitele väliskeerme mõõtudega 23/61mm (DIN). Mahutikraani doseerimisots läbimõõduga 2cm. Kiire ja puhas doseerimine voolukiirusega üle 5L/min. Vastupidavus agressiivsetele kemikaalidele. Sobib puhastusvahendite, autokeemia, toiduainte, loomasööda ja agrokemikaalide käitlemiseks. Kindel kvaliteet!

Tavatellimus

Kiirelt kohal alates 75€ tellimusest üle Eesti TASUTA

Tarne Itella Smartpost, DPD, Omniva kulleriga kätte ja pakiautomaatidesse. Valikus on Omniva ja DPD pakiautomaadid, mida saab kasutada 24h ja Itella Smartpost pakiautomaadid, mis on kaitstud välistemperatuuride mõjutuste eest.

15.07.2024 - 31.07.2024 kollektiivpuhkuse ajal tehtud tellimused saadame välja alates 01.08.2024

Riik Tarneaeg
Eesti 2-4 päeva
Soome 4-10 päeva
Läti 4-10 päeva
Leedu 4-10 päeva
Rootsi 4-10 päeva

Kanistrikraan doseerimiskraan kraankork mahutikraan paagikraan Maxolen 25L rohelistele kanistritele. Väliskeerme mõõtudele (DIN) on 23/61mm. Väljalaskekraaniots mahub kitsastesse pudelikaeladesse alates 2cm läbimõõduga. Hõlbustab vedelike lihtsat, kiiret ja puhast doseerimist ilma õhutamisvajaduseta. Sobib suurte koguste vedelike doseerimiseks lühikese aja jooksul.

Silmapaistvalt head ainete voolamisomadused põhinevad ainulaadsel ventilatsioonisüsteemil. Tänu millele on väljastuskraanidel suur voolukiirus üle 5L/min. Doseerimiskraanidel on vastupidavad agressiivsetele kemikaalidele. Kõik tootmisprotsessis kasutatavad toorained ja lisandid on toiduseaduse ja ka toiduseaduse alusel toiduainete käitlemiseks sobivad ja vastavad EL määrusele nr. 110/2011 ja EÜ nr. 1935/2004 samuti toiduainete ja loomasööda koodeksile. Valmistatud EL-is.

Sobilik: puhastusvahenditele, hügieeni- ja hooldustoodetele, koristusvahenditele, autokemikaalidele, mootori- ja käigukastiõlidele, tööstulikele kemikaalidele, vedelatele toiduainetele ja agrokemikaalidele.

Toode on õige sinule kui soovid

  • Doseerimiskraani Maxolen 25L kanistritele
  • Mahutikraan väliskeerme mõõtudele 23/61mm (DIN)
  • Doseerimiskraani toruotsa läbimõõduga 2cm
  • Kiire ja puhas doseerimine voolukiirusega üle 5L/min.
  • Vastupidavust agressiivsetele kemikaalidle
  • Materjalide sobivust toiduainete ja loomasööda käitlemiseks vasavalt EU direktiividele
  • Kindlat vastupidavat kvaliteeti!
Kaal
0.1 kg